Kávézó kialakítása

Eger (2013)

 

Megbízónk az udvarban található két földszinti helyiség összenyitásával kialakuló térben hiánypótló vendéglátóhelyet, kávézót szeretne nyitni. A nappali nyitvatartású hely fő profilja a jó minőségű alapanyagból, gondosan elkészített reggeli és kávé. Ezen kívűl zöldség és gyümölcs alapú, alkoholmentes italokat, frissen készített szendvicseket, salátákat és helyben sütött pékárút kínálna.

A környezettudatos szemlélet nagyon fontos a belső installáció kialakításától kezdve az alapanyagok beszerzésén és feldolgozásán át egészen azok felszolgálásáig.
 A tervezési koncepció alapja is a technológiai perfekció és az alapanyagok naturalitásának kettőssége. High-tech, műanyag design bútorok és szinte kezeletlenül felhasznált rönkfa. Színes műgyanta pult és natúr fakocka padló.

 

Építészet: Alexa Zsolt, Rabb Donát, Schreck Ákos, Tarr Ivett, Bubla Ágnes, Kis Ferenc